Pakkekalender

oprettet d. under Varesortiment, Blogindlæg

Pakkekalender

24 små eller halvstore gaver - DET kan næsten være et fuldtidsarbejde for os forældre i tiden op til jul. HVAD skal man købe?!
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁


Her har jeg samlet en række tip til billige og fine ting til pakkekalenderen, som dit barn kan bruge både hjemme og i stalden.
Og et ekstra snydetip; Køb 23 og vælg en af de mindre julegavene til morgenen juleaften.

 


Ikke bare pakkekalender til sjov og leg

Jeg synes tit at de gaver der forekommer i pakkekalendere, er ting børnene ser på et par gange, hvorefter de bliver smidt ud eller gemt i mængden af andre legesager. Derfor er jeg stor fan af at give kalendergaver børnene kan have glæde af. Praktiske ting som de uanset mangler og så måske bare i en mere lyserød eller sjov udgave end man ellers ville ha købt.

 

Ridehandsker

Ridehandsker kan bruges både til ridning, men de smarte strikkede vanter med gummidutter er faktisk også velegnet til leg i børnehaven og skolen.

 

 

 

 

 

Ridestrømper

Et par nye ridestrømper er altid populært, Vælg en billig og enkel model eller en lidt dyrere model med sten på - uanset model, betaler du under 100kr per par!

Ridestrømper med sten Fåes i flere farver

 

Søde ridestrømper med hestemotiv

     

 

 

 

 

 

Elastikker med sløjfe

Til Piger med langt hår og piger der elsker at pynte dukker og bamser (og ponyer selvfølgelig), er en pakke elastikker med sløjfe og sten en super god gave!
Elastikkerne fåes i fire forskellige farver og er super flotte, f.eks. neders i en fransk fletning.

 

Hjemmesko

Vinter er lig med kolde fødder og snottet næse- det kan næsten ikke undgås, men med et par varme (og meeeega cute 😍) hjemmesko, som dem her, er det ihvertfald slut med kolde fødder!

Farveblyanter

Et sæt nye farveblyanter - og et sæt billige farveblyanter endda, det kan bruges både hjemme og i skolen. Vi har altid et sæt tegnesager med når vi er til stævne, for at tegne DET er altid et hit!

 

Strigler

En ny strigle er aldrig et spørgsmål om et behov - for man kan da   a l t i d   bruge en ny!

  

 

 

Striglekasse

Og hvis man nu investerer i nye strigler, vil det måske være en god ide at have et godt sted at gæmme dem, som i en fin striglekasse.

 

Striglekasse med indhold


Som pakkekalender ide, er denne model, med hele 9 ting indeni et rigtig godt bud. Du får altså 10 gaver, ved køb af denne ene! Det er både økonomisk og tidsbesparende for forældre med mange poster på programmet!

Striglekasse i fine farver

 

Denne striglekasse tåler op til 100kg, så her får man også en skammel og striglekasse i et! 

Striglekasse i træ og plastik

 

Dette er en lækker og lidt ekstra lukseriøs striglekasse. Den flotte, brune farve, minder næsten lidt om guld..

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Miljøvenligpakning        Tirilb.dk