Om os:

oprettet d. under Information

Om os:

TirilB.dk er ejet og drives af Tiril og Daniel Bachmann.
Vi er begge passioneret af heste og ridning, samt den fysiske træning som kræves for at blive en god rytter, udover de mange timer i sadlen.
Med dette som udgangspunkt, opdaterer vi flere gange årligt vores sortiment og er stadig på jagt og søger efter nye mærker med spændende designs og gode funktioner.Daniel er til daglig berider hos stutteri Blue Hors. Når han er hjemme, står han af og til model for varer til webshopen og hjælper efter behov. Daniels store kundskap om heste og ridning på internationalt niveau, er noget vi benytter meget når vi handler varer ind.
Tiril er ansvarlig for ordrer, samt opdatering og drift af webshoppen. Med baggrund som både spring- og dressurrytter, samt med utallige timer i fitnesscenter, kan hun lidt af det hele.
Når vi ikke giver den gas i stald, til træning eller her i webshoppen, er det vores børn der har vores opmærksomhed. Vi kan godt lide at have familiehygge, selv når vi er tilgængelige for vores kunder.
 
Familien Bachmann består også af Filippa på 5 år, Fredrik på 2 år og hunden Cindy (5år).

På de sociale medier, kan du følge TirilB på både facebook og instagram.
Daniel har også en facebook og instagram konto, hvor han jævnlig skriver små tekster og deler bilder og video fra hans daglig dag med hestene.
(Klik på ordene, for at komme direkte til de facebook og instagram sider, du gerne vil se.)


Vi bestræber os på, at tilbyde varer af den bedste kvalitet, til den bedste pris og med den bedste kundeservice! For os er ikke kundeservice kun i det du køber og får varen sendt, men også hvis der opstår problemer efter dit køb, er vi her for at hjælpe dig!
Vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som sportsudøver vil støde på.
 
Vi har stor tro på, at man for at blive den bedste (mulige) rytter også må være fysisk og mentalt forberedt, og har derfor valgt at have sportstøj med i vores sortiment.
Til vinter er du derfor i gode hænder hos os, da vi har uldtøj til både herrer og damer, samt varmesåler til de rigtig kolde dage.

Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende.
 
Vi bestræber os på, at få din bestilling afsted meget hurtigt. Helst samme dag som ordren går ind. I udsalgstider, ferietider og højsæsoner må vi dog sige, at der kan gå lidt længere tid. Men målet er altid hurtig levering!
 
Du kan til enhver tid kontakte os via kontakt formularet her på siden, på bachmanndressage@gmail.com eller på telefon (vi modtager også gerne en sms) +45 41 82 85 31, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller har brug for rådgivning omkring vores produkter.


God fornøjelse!

Venlig hilsen Tiril og Daniel


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Miljøvenligpakning        Tirilb.dk