Juster størrelsen på børnenes ridestøvler

oprettet d. under Varesortiment, Blogindlæg, Information

Ridestøvler til små børn

kan være et problem. Som forælder, vil man ikke give for mange penge for noget man ved med sikkerhed at børnene vokser hurtig ud af.
De billige PVC gummi ridestøvler vi har, er perfekte! De er budget venlige og fåes helt fra den lille størrelse 29, og helt op til den store voksne størrelse 46. Børnene har masser af glæde af dem og de holder dem tørre om fødderne i både sjaskede og vådt vejr.

For lang læg...

Da vor datter, Filippa, fik sit første par gummiridestøvler, valgte jeg, som altid, et nummer større, så hun havde lidt at vokse i. Vinteren var også lige om hjørnet, så der var perfekt med plads til uldstrømper. At de var lidt for lange i læggen, var jeg ikke så bekymret for. Hun skulle nok blive en lang pige og støvlerne skulle hun nok vokse hurtig ind i. Hun havde dem på et par gange, men jeg kunne godt se at de var flere cm for høje og at ride i dem var mere ubehageligt og besværligt end sjovt. Efter at de nye ridestøvler havde stået i gangen i et stykke tid, og kun havde set stald og ridehus bund et par gange, synes jeg alligevel det var en skam at hun ikke fik dem brugt mere. I det våde vintervejr, var det da også smartere med gummiridestøvler end læder jodphurs og leggings...

Klippe, klippe

Så en tidlig morgen, fant jeg saks og lineal frem. Nu skulle støvlerne tages i brug!

På under 10 minutter fik Filippa "nye" ridestøvler, som hun stolt og lykkelig løb rundt i stalden med resten af dagen. Jeg klippede den ene støvle først og Filippa prøvede støvlen i mellem hver omgang med gummi, der blev klippet af. Totalt kom der 2,5 cm af både højre og venstre ridestøvle.

Nu passer ridestøvlerne perfekt og jeg angrer ikke et sekund på at jeg "klippede dem i stykker". Enhver DIY mor, må jo tage sine skills i brug en gang i mellem ;)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Miljøvenligpakning        Tirilb.dk