Smart opbevaringspose til godbidder!

Oprettet d. under Varesortiment, Blogindlæg

Smart opbevaringspose til godbidder!

Som dyreejer og dyreelsker, kender du nok det der med at ville træne din bedste ven med kærlighed, også kendt som mad...

en konsekvens af at træne din ven med godbidder, om det er gulerødder, sukker eller andre godbidder, er at når man opbevarer dem i lommen på jakken, skal hele jakken vaskes efter end trænings session..

Ved brug af en smart "godbidde pose", kan dette nemt undgåes!
Du kommer godbidderne i posen, fremfor i lommen og voila! Når I er færdig med at lære nye trick, er dine lommer fine som før og din telefon og nøgler er heller ikke blevet snavset til..

Bagpå har den smarte lille opbevaringspose tre forskellige måder for fastgøring. Den har både en karabinhage, så du nemt kan fastgøre godbiddeposen i buksen, jakken, i rygsækken, eller sadeltasken. Der er også mulighed for fastgøring i bæltet eller bukselinningen, med en bælteclip i plastic. Den tredje option er velcro, som er rigtig smart hvis du f.eks. har bæltehæmper på dine bukser, men intet bælte på.

 

Godbiddeposen fåes i sort med grå eller limegrøn kant

 

Du finder godbiddeposen her.

 

 

Som et ekstra tip, kan jeg også nævne at denne lille smarte opbevaringspose også kan anvendes til opbevaring af manelastikker og flettegrej. Virkelig smart når du er til stævne og står med 100 små silikone eller gummi elastikker i munden eller strammende omkring fingerne, klar til at lave rosenknopper..


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Miljøvenligpakning        Tirilb.dk