Bytte & Retur

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail; bachmanndressage@gmail.com eller ved at benytte vores Fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Mærker, tags og eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. For at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at du returnerer varen med disse. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af TirilB.dk

 

Klik her for at købe returseddel fra kun 40kr.


Varer undtaget fortrydelsesretten

1. Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten.

Dette gælder for eksempel ved køb af Anna Scarpatis special designede produkter, og ved personlige præg som brodering eller gravering.

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.


Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Det er vigtig at du ikke skriver på, eller klistrer noget på orginal emballagen, da vi anser dette som at varen er taget i brug.
 
Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

 

RETUR ved "3 for 2" tilbud og andre tilbud

For produkter køb ved flerprodukts tilbud, betaler du fuld pris for den/de varer du ønsker at beholde. Fullprisen bliver trukket fra returbeløbet.

Ønsker du at returere alle de købte varer, får du det samlede beløb retur.

Miljøvenligpakning