Handelsbetingelser

 

Ved onlinehandel hos TirilB.dk er det en betingelse, at du som bruger krydser af, at du accepterer vores handelsbetingelser. Herefter er både TirilB.dk og du som kunde bundet af disse betingelser. Betingelserne er i fuld overensstemmelse med dansk lovgivning for internethandel og er sikret af e-mærket. Læs mere om e-mærket Her

Ved onlinehandel hos TirilB.dk accepterer du automatisk følgende betingelser:

Generelle oplysninger

 

Firmaets juridiske navn: Bachmann Dressage
CVR Nr.: 355 79 710


Adresse for lager og returvarer:

Sorgenfrivej 5

6623 Vorbasse

 

bachmanndressage@gmail.com
+45 41 82 85 31


Betaling

Betalinger for ordre lagt på TirilB.dk sker via en sikker forbindelse der varetages af ePay og NETS efter aftale med TirilB.dk

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vores lager.

Når du handler på TirilB.dk kan du betale med:

  • Dankort/VISA Dankort
  • eDankort
  • VISA/VISA Electron
  • Master Card
  • JCB
  • Maestro
  • ViaBill

Alle priser på TirilB.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen skal sendes til et ikke-EU land.

 

Der er ingen gebyr ved betaling med Visa, Visa/Electron, Visa/Dankort eller Dankort.

Ved betaling med udenlandsk udstedte debit- og kreditkort (Mastercard, JCB, Maestro og American Express) tager vi et lille gebyr på 3,75% af totalsum.

Ved betaling med dansk udstedte debit- og kreditkort (Mastercard DK, Maestro DK og American Express DK) tager vi et lille gebyr på 1,25% af den totale købesum.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden.

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit

ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Du kam få mere information på ViaBills hjemmeside, Her.


Ved at indsende en ordre til Tiril B via www.tirilb.dk garanterer du, at de givne oplysninger vedrørende betalingen af din ordre er korrekte og gyldige. Efter bestillingen er accepteret og behandlet af Tiril B, vil betalingen udføres og du vil hermed have givet tilladelse til, at Tiril B kan foretage den betalingskontrol, som findes passende.

 

Ved bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


 

Levering

Hos os arbejder vi efter: Bestil i dag, modtag imorgen.
 

Standard leveringstid er 1-3 dage. I sommerhalvåret, kan der på grund af ridestævner være forlænget leveringstid.
Ved bestillingsvarer kan der forekomme længere leveringstid. Dette er oplyst under den pågældende vare.
Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark (for eksempel omkring jul og påske), kan TirilB.dk ikke drages til ansvar.
Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem til dig.

Der kan, i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under udsalg, forekomme længere leveringstid.

Er dine varer mod forventning ikke på lager, vil vi kontakte dig med henblik på, at informere dig om leveringstiden.

Kan en vare ikke skaffes fra vores leverandør, vil vi kontakte dig med henblik på, at tilbyde en alternativ vare. Er det ikke muligt, at skaffe en vare som du som køber ønsker i stedet, forbeholder vi os retten til at annullere handlen.

I tilfælde af returvarer, betaler kunden selv for retur porto.

 

Bestillinger foretaget på TirilB.dk leveres af Post Danmark, med følgende leveringsalternativer:

 

Post Danmark MyPack Collect

Sendes med postdanmark. Din pakke bliver afleveret på det nærmeste posthus/pakkeshop. Du får automatisk en besked enten via SMS, e-mail eller brev når din pakke ligger klar til afhentning. Fragtfri levering over kr. 500,-

 

Post Danmark MyPack Home

Sendes med postdanmark og din pakke leveres direkte til din dør. Med postdanmark my home er det ikke muligt, at opnå fragtfri levering.

 

 

Salg til lande udenfor Danmark

Forsendelse af varer til udlandet sker med Post Danmark. Vi sender bestillinger til alle lande hvortil Post Danmark leverer. Skulle dit land ikke være i drop down menyen, kontakt os, så vi kan tilføje det til listen.

 

Tiril B har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Tiril B. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail; bachmanndressage@gmail.com eller ved at benytte vores Fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Mærker, tags og eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. For at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at du returnerer varen med disse. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af TirilB.dk


Varer undtaget fortrydelsesretten

1. Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten.

Dette gælder for eksempel ved køb af Anna Scarpatis special designede produkter, og ved personlige præg som brodering eller gravering.

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.


Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning, om at fortryde denne aftale. Udfyld venligst vores fortrydelsesformular og vedlæg dette retur varen.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for, at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TirilB.dk
Sorgenfrivej 5
6623 Vorbasse

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger, svarende til . Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
 TirilB.dk
Sorgenfrivej 5
6623 Vorbasse


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

Hos TirilB.dk respekterer vi dit privatliv, og vi ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi gemmer, hvordan de bruges, og hvornår de slettes.
I forbindelse med EU's nye persondataforordning (GDPR) har vi indførten række nye tiltag, som du her kan læse mere om.

Registrering af personlige oplysninger

Ingen af de persolige oplysninger der registreres på TirilB.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelig for medarbejdere hos TirilB.dk.
I forbindelse med elektronisk betaling, anvendes en sikker krypteret metode, gennem webshopsystemet.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Du kan vælge at lagre dine oplysninger, således at du ved gentagne ordrer sipper for at indtaste dine adresseoplysninger. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i indtil 5 år, af hensyn til regnskabsloven.

Vi registrerer den IP-adresse, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger vil blive politianmeldt.

Du kan vælge at få din mailadresse registreret på en mailingliste hos TirilB.dk. Ved at tilmelde dig nyhedsbrev, modtager du nyheder og anden information fra TirilB.dk. Denne service kan til enhver til tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Så længe opbevarer vi dine data

Vi opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendig i forhold til formålet.  Vi tager dog hensyn til vores behov for at kunne besvare forespørgsler og løse eventuelle problemer, samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning. Dette betyder at vi kan opbevare din persondata i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Eksempelvis opbevarer vi fakturaer i 5 år af hensyn til regnskabsloven.

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med oprettelse af en konto, køb, tilmelding til nyhedsbrev, kommentarer på blogindlæg  og andre tjenester, anvender websitet cookies.

Læs mere om vores cookiepolitik og hvordan du kan slå brugen af cookies fra her.

Din ret til sletning

Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer.

Sletning af konto gøres ved at vælge fanebladet Din Konto → Log ind  → Mine oplysninger → Slet Bruger.
Afmelding (Sletning) af nyhedbrev vælg fanebladet Din Konto → Nyhedsbrev → Aflmeld i højre hjørne → Indtast oplysninger og tryk Afmeld igen.
Er du i tvivl omkring sletningen eller ønsker du hjælp, kan du sende en mail til bachmanndressage@gmail.com

Din godkendelse

Som registreret hos Bachmann Dressage, har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: bachmanndressage@gmail.com.
Ved at bruge Tirilb.dk, accepterer du at vi opsamler information, som beskrevet her på siden.
Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos TirilB.dk er ejeren Tiril Bachmann Ånerud.


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tiril Bachmann Ånerud via bachmanndressage@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os, at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt; www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevent, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse bachmanndressage@gmail.com

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23.05.18

Miljøvenligpakning