Persondatapolitik - Sådan passer vi på din persondata

 

Hos TirilB.dk respekterer vi dit privatliv, og vi ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi gemmer, hvordan de bruges, og hvornår de slettes.
I forbindelse med EU's nye persondataforordning (GDPR) har vi indførten række nye tiltag, som du her kan læse mere om.

Registrering af personlige oplysninger

Ingen af de persolige oplysninger der registreres på TirilB.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelig for medarbejdere hos TirilB.dk.
I forbindelse med elektronisk betaling, anvendes en sikker krypteret metode, gennem webshopsystemet.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Du kan vælge at lagre dine oplysninger, således at du ved gentagne ordrer sipper for at indtaste dine adresseoplysninger. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i indtil 5 år, af hensyn til regnskabsloven.

Vi registrerer den IP-adresse, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger vil blive politianmeldt.

Du kan vælge at få din mailadresse registreret på en mailingliste hos TirilB.dk. Ved at tilmelde dig nyhedsbrev, modtager du nyheder og anden information fra TirilB.dk. Denne service kan til enhver til tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Så længe opbevarer vi dine data

Vi opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendig i forhold til formålet.  Vi tager dog hensyn til vores behov for at kunne besvare forespørgsler og løse eventuelle problemer, samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning. Dette betyder at vi kan opbevare din persondata i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Eksempelvis opbevarer vi fakturaer i 5 år af hensyn til regnskabsloven.

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med oprettelse af en konto, køb, tilmelding til nyhedsbrev, kommentarer på blogindlæg  og andre tjenester, anvender websitet cookies.

Læs mere om vores cookiepolitik og hvordan du kan slå brugen af cookies fra her.

Din ret til sletning

Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer.

Sletning af konto gøres ved at vælge fanebladet Din Konto → Log ind  → Mine oplysninger → Slet Bruger.
Afmelding (Sletning) af nyhedbrev vælg fanebladet Din Konto → Nyhedsbrev → Aflmeld i højre hjørne → Indtast oplysninger og tryk Afmeld igen.
Er du i tvivl omkring sletningen eller ønsker du hjælp, kan du sende en mail til bachmanndressage@gmail.com

Din godkendelse

Ved at bruge Tirilb.dk, accepterer du at vi opsamler information, som beskrevet her på siden.
Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos TirilB.dk er ejeren Tiril Bachmann Ånerud.

Persondatapolitikken er opdateret 23/5-18




Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Miljøvenligpakning        Tirilb.dk